phone-icon
Telefon
+36 30 8-111-000
clock-icon
Nyitva:
07.30-16.00
location-icon
4030 Debrecen,
Rigó utca 93.
location-icon
Térkép

GREE+ Klíma Applikáció


Miért fontos a távoli vezérlés?

Rohanó világunkban kevés az időnk arra, amit szeretnénk, tele van a fejünk gondolatokkal, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elfelejtsünk dolgokat. Önnel is előfordult már, amikor elment otthonról, hogy el kellett gondolkoznia… „Bezártam az ajtót? Kihúztam a vasalót? Kikapcsoltam a Tv-t?" Ez a klímaberendezésünkkel kapcsolatban nem fordulhat elő, mert A GREE+ applikáció letöltésével Ön a világ bármely pontjáról nyomon követheti berendezése megfelelő működését és vezérelheti azt akár a mobil telefonjáról is.

Rövid használati útmutató:

1. Töltse le a GREE+ nevű alkalmazást.

2. Indítsa el az alkalmazást, és adja meg a szükséges engedélyeket.

3. Jelentkezzen be már meglévő fiókjával vagy Facebook profiljával, vagy hozzon létre egy új fiókot. Szervernek az európai szervert válassza (A videón a Facebook bejelentkezés látható.).

4. A „+” gomb megnyomása után válassza a légkondicionáló ikont (AC).

5. Állítsa alaphelyzetbe a berendezés WI-FI modulját.                             
WI-FI gombos távirányító esetén: Készenléti állapotban (kikapcsolt de áram alatt lévő) Nyomja meg együtt a MODE és a WI-FI gombot rövid ideig. WI-FI gomb nélküli távirányító esetén: Készenléti állapotban (kikapcsolt de áram alatt lévő) Nyomja meg együtt a MODE és a TURBO gombot hosszú ideig (kb. 10mp).

6. Adja meg a helyi router kapcsolódási adatait.

7. A „Search device” megnyomása után várjon amíg a kapcsolat automatikusan létrejön. A keresés indítása és a WI-FI modul alaphelyzetbe állítása között ne teljen el több, mint 2 perc, különben a keresés sikertelen lesz.

8. Sikeres kapcsolat esetén a légkondicionáló hangjelzést ad.

9. Vezérelje bárhonnan a berendezést interneten keresztül.

Innen letölthető az Android alkalmazás

Innen letölthető az Apple alkalmazás

Válasszon kategóriá(ka)t

Hírlevél feliratkozás


* Alulírott, az alábbi űrlap kitöltésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Leiratkozni, és az adataim törlését, a hírlevélben kapott leiratkozó gomb megnyomásával tudom elvégezni.