Térkép

Klíma


Klimatizálás lakossági és ipari méretekben.

Klímaberendezések, VRF rendszerek, hőszivattyúk telepítése, karbantartása, szivárgásvizsgálat.

Telepített klímaberendezéseink nagy részét a GREE gyár termékei teszik ki

 

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 7 kínai gyárában, 70 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés. 
A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodnak.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

Cégünk forgalmazza a Gree termékpalettájából a lakossági és kereskedelmi klímaberendezéseket, a GMV rendszereket, fan-coilokat, hőszivattyúkat, folyadékhűtőket.

Gree klíma I-feel funkció

Klímáink nagyrésze I-feel funkcióval rendelkezik, mely maximalizálja az elérhető komfortérzetet. Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja.

Komfortos design a jobb életért

A GMV5 rendszer szélesebb tartományban üzemel. A leghidegebb télen és a legmelegebb nyáron is normál módon üzemel, a legkisebb zajszinten, így garantálja a felhasználó magas elégedettségét.

- Akár 180 kW teljesítmény

- Max. 84 beltéri egység csatlakoztatható

- Automata címzés és hibakeresés

- Extra hosszú csövezhetőség

- Beltérbe is telepíthető, légcsatornázható kültéri egységek, emelt nyomású ventilátor

 

 

A Versati egy DC Inverteres, multifunkciós levegő-víz hőszivattyú

A környezet levegőjének energiáját használja fel a helység fűtésére. Azonban nem 
csak a fűtési igényünket elégíti ki, fedezi a háztartási melegvíz szükségletét is és ezen felül a Versati bíztosítja a kellemes, hűvös levegőt a forró nyári napokban.

Válassza a Versatit és élvezze a kényelmes mindennapokat egész évben!

Válasszon kategóriá(ka)t